<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zuckerberg gir milliarder til sykdomsbekjempelse

Facebook-grunnlegger Marc Zuckerberg og kona Priscilla Chan lover 3 milliarder dollar til sykdomsbekjempelse over de neste ti årene.

  Publisert 21. sep. 2016 kl. 23.03
  Oppdatert 21. sep. 2016 klokken 23.04
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 100 ord
  facebook

  Zuckerberg sa onsdag at det langsiktige målet er å kurere eller håndtere alle sykdommer, eller i det minste sørge for at sykdommer som tidligere var dødelige, kan forebygges.– Det er et optimistisk mål, men vi har brukt de siste årene på å snakke med eksperter som tror det er mulig, sa Zuckerberg da han sammen med kona kunngjorde parets plan.Pengesummen på 3 milliarder dollar, om lag 25 milliarder norske kroner, fordels over de neste ti årene, men paret sa at de håper målet kan nås innen slutten av århundret.– Vi planlegger å investere milliarder over flere tiår, sa Facebook-grunnleggeren. (©NTB)