<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lufthansa-piloter til forhandlingsbordet igjen

Flygerstreiken i Lufthansa avsluttes søndag, og mandag skal fagforeningen Cockpit i nye samtaler med flyselskapet.

Publisert 27. nov. 2016 kl. 08.45
Oppdatert 27. nov. 2016 klokken 08.45
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord
Lufthansa

Søndag og mandag skal flygingene gå som planlagt, men på grunn av streiken de foregående dagene kan det bli «justeringer», opplyser Lufthansa på sine nettsider. Pilotene har streiket siden onsdag, i det som er den fjortende streiken i lønnskonflikten som har pågått siden 2014.Totalt 2.755 flyginger har blitt innstilt fra onsdag til lørdag, noe som har rammet 345.000 reisende.Cockpit sier at det kan bli aktuelt med flere streiker, og at disse i så fall vil varsles ett døgn i forveien. (©NTB)