<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Streiken i Lufthansa får ringvirkninger også søndag

Til tross for at flygerstreiken i Lufthansa ble avsluttet søndag, er det fortsatt noen innstillinger, melder flyselselskapet.

Publisert 27. nov. 2016 kl. 11.53
Oppdatert 27. nov. 2016 klokken 11.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord

– I dag er 35 fly rammet, sier en talskvinne for Lufthansa søndag.Åtte av flyreisene som er innstilt går fra München og 27 fra Frankfurt, opplyser hun.Flygingene skal nå gå som planlagt, men på grunn av streiken de foregående dagene kan det bli «justeringer», opplyser Lufthansa på sine nettsider.Pilotene har streiket siden onsdag, i det som er den 14. streiken i lønnskonflikten som har pågått siden 2014.Totalt har rundt 3.000 flyginger blitt innstilt fra onsdag til lørdag, noe som har rammet over 350.000 reisende.Fagforeningen Cockpit sier at det kan bli aktuelt med flere streiker, og at disse i så fall vil varsles ett døgn i forveien. Cockpit skal i nye samtaler med Lufthansa på mandag. (©NTB)