<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

17 konkurser torsdag

I dag, torsdag, ble 17 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

    Publisert 15. des. 2016 kl. 17.45
    Oppdatert 15. des. 2016 klokken 17.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 66 ord

    Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 17 selskaper.Østfold: Nilsen Hans Trond Byggmester AS. Akershus: Holmen Brygg AS; Imagen AS; Liba Bygg AS; Murborg AS; Tre Snekkere AS.Oslo: 45 Bygg Oslo AS; Alam Mat AS; Arcano AS; Kabri Bygge Montasje AS; The Office Bar 'n' Grill AS.Rogaland: Bygnes Gulv AS; Mama Afrika AS; Årdal Trafikksenter AS.Møre og Romsdal: Sunnmøre Bygg AS. Sør-Trøndelag: Helios Trondheim SA.Nordland:  Farid AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.