<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Borekontrakt terminert

Seadrill Partners har mottatt terminering for borekontrakten til riggen "West Leo". 

  Publisert 2. des. 2016 kl. 15.16
  Oppdatert 2. des. 2016 klokken 15.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord
  Junge, Heiko

  Det er Thullow Ghana som har terminert kontrakten, men Seadrill Partners nekter å godta termineringen, og tar derfor termineringen til retten, melder TDN Finans.Termineringen av kontrakten har blitt varslet tidligere av Tullow på grunn av en såkalt "force majeure", som Seadrill har bestridt. Seadrill Partners har krav på en tidlig termineringsavgift på 60 prosent av den gjenstående kontraktsverdien dersom Tullow ikke får medhold i kravet sitt.