<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ekstremværet Urd ebber ut

Ekstremværet Urd er over på Vestlandet og østafjells, men flere har merket nattens vindkast, melder Meteorologisk institutt.

    Publisert 27. des. 2016 kl. 05.48
    Oppdatert 27. des. 2016 klokken 05.50
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 83 ord

    Ekstremværet Urds herjinger gjorde at rundt 70.000 mennesker ble strømløse på Vest- og Sørvestlandet i natt.På Vestlandet sør for Stad minker vinden og bølgene minker.– Det er nå nordvest liten til full storm utsatte steder, som i løpet av natten minker til liten kuling, opplyser instituttet ved 1.40-tiden natt til tirsdag.Østafjells kan det fortsatt komme kraftige vindkast fram til tirsdag morgen.Stormsenteret passerer Sør-Norge i løpet av natten og ligger over sørøstlige deler av Sverige. Der fortsetter det videre sørøstover og svekkes gradvis. (©NTB)