<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ikke i mål med sluttpakker

Torsdag gikk siste frist for å søke sluttpakke i TV 2 ut, men heller ikke denne gangen har det kommet inn nok søknader. Siste kapittel i kuttrunden er utsatt til januar

    Publisert 16. des. 2016 kl. 13.25
    Oppdatert 16. des. 2016 klokken 13.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 199 ord

    – Vi skal bli færre og dette har vi ønsket å løse gjennom størst mulig grad av frivillighet. Dessverre ser vi at vi heller ikke kommer i mål denne runden. Vårt mål om å finne frivillige løsninger består, det vil vi jobber for også fremover, men da på et individuelt nivå, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 tilKampanje .I september ble det klart at til sammen rundt 170 årsverk skal kuttes, og fortsatt gjenstår det rundt 90 årsverk. 20 blir utsatt til TV 2 flytter inn i nye lokaler neste år, men resten skal tas nå.Den omfattende strategiprosessen og omorganiseringen som har fått navnet TV 2 i 2020 starter allerede i mai, og den første sluttpakkerunden startet allerede da.Klubbleder Henrikke Helland i TV 2 sier tilMedier24 at klubben var enig i vurderingen om å vente noen uker med de endelige beskjedene om hvem som nå ikke får beholde jobben:– Ansatte må ikke få denne beskjeden like før jul. Hvis man ikke kom i mål til 15.-16. desember, så måtte vi utsette det til over jul. Vi vil ikke utsette ansatte for dette, rett før jul og når alle offentlige tjenester og støtteapparat er mer eller mindre stengt, sier hun. (©NTB)