<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tar med 800 ansatte på cruise i Karibia

Få klarer å toppe julegaven møbelprodusenten Bertch Cabinets har gitt sine ansatte.

    Publisert 28. des. 2016 kl. 10.53
    Oppdatert 28. des. 2016 klokken 10.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 128 ord

    Som takk for at de har nådd årets mål og budsjett, sender sjefen for møbelprodusenten Bertch Cabinets de 800 ansatte på et fem dagers cruise i Karibia, skriver Side2.no.ifølge nettsteder setter alle ansatte seg, søndag 8. januar, på et av de fire innleide flyene ned mot Miami, hvor de vil tilbringe en natt på femstjerners hotell før cruiseskipet The Carnival seiler dem nedover til Mexico og tilbake.Selskapets direktør, Gary Bertch, forteller til lokalavisen at utfordringen til de ansatte med cruise som en gulerot ble satt for et år tilbake.- Vi forventet å øke salget i år, så premien var et forsøk på å få alle litt mer motivert for å nå målene - både når det kom til kundeservice og økonomiske mål, sier Bertch til The Courier, ifølge Side2.no.