<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

CHC Helikopter Service legger ned base i Bergen

Helikopterselskapet CHC Helikopter Service legger ned basen sin i Bergen. 

Publisert 13. jan. 2017 kl. 06.44
Oppdatert 13. jan. 2017 klokken 06.45
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord

Rundt 100 ansatte mister jobben.Kuttet kommer som følge av at selskapet i fjor mistet en milliardkontrakt med Statoil til konkurrenten Bristow, ifølge Bergens Tidende. Samme dag som Bristow tar over oppdraget med å fly oljearbeidere fra Flesland og Florø, legger CHC ned basen.– Da har vi ikke lenger noen faste kontrakter i Bergen, og da legger vi ned som operativ base. Det er lange kontrakter som er grunnlaget for basen, sier administrerende direktør Arne Roland i CHC Helikopter Service.Han forteller at i overkant av 100 arbeidsplasser som er knyttet til basen i Bergen, vil forsvinne. En del aktivitet, som administrative funksjoner, flyttes til Stavanger. (©NTB)