<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Butikk innfører 18-årsgrense – på egg

På grunn av mye kasting av egg har en matbutikk i Bollebygd øst for Göteborg gått drastisk til verks og innført 18-årsgrense på kjøp av egg. 

  Publisert 18. mars 2017 kl. 07.59
  Oppdatert 18. mars 2017 klokken 08.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Foto: Scanpix

  – Da det dessverre forekommer eggkasting på bygninger har vi valgt 18-årsgrense på å kjøpe egg, står det på et skilt i butikken.Enn så lenge har ingen under 18 år blitt nektet å kjøpe egg ifølge butikkeieren, som legger til at det ikke er blodig alvor.– Det har vært en lokal spøk som nå har blitt blåst opp skikkelig, men selvfølgelig er det noe alvor i det. Egg er jo forferdelig vanskelig å få bort, sier butikkeier Carl Prammefors til SVT.– Mange har ledd av det, og jeg håper samtidig de fleste forstår ironien i det også.De siste månedene har det blitt gjort skadeverk på hus, biler og bygninger i Bollebygd.(©NTB)