<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Coca-Cola permitterer ansatte etter Rema-kutt

Elleve ansatte hos Coca-Cola blir permittert som følge av at mange av drikkevaregigantens produkter er fjernet fra Remas butikkhyller.

  Publisert 8. mars 2017 kl. 06.10
  Oppdatert 8. mars 2017 klokken 06.11
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  This Thursday, April 28, 2016, photo shows bottles of Coca-Cola in Concord, N.H. Coca-Cola Co. reports financial results Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Jim Cole) Jim Cole

  Av de elleve jobber tre ved hovedkontoret på Lørenskog. De øvrige åtte har sine arbeidsplasser andre steder i landet. Alle de permitterte jobber med salg i dagligvarehandelen, opplyser hovedtillitsvalgt Genevieve Prebensen hos Coca-Cola Norge til Romerikes Blad.Den direkte årsaken til permitteringene er at til sammen 30 av Coca-Colas produkter er fjernet fra Rema 1000 sine butikkhyller.– Helt siden det ble klart at 30 av våre produkter forsvant fra Rema 1000, har vi satt i gang en rekke tiltak for å minimere konsekvensene. I utgangspunktet var det mange flere som risikerte å bli permittert, sier kommunikasjonssjef Mette Vinther Talberg.(©NTB)