<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Coca-Cola vurderer permitteringer

Brusgiganten Coca-Cola vurderer permitteringer etter at Rema 1000 kuttet ut en rekke av deres produkter.

    Publisert 1. mars 2017 kl. 18.02
    Oppdatert 1. mars 2017 klokken 18.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    - Vi har ikke lenger en nasjonal avtale med Rema 1000, og salgsorganisasjonen vår ute i butikkene har fått betydelig mindre å gjøre. Vi har nå startet samtaler med fagforeningene rundt permitteringer, sier kommunikasjonssjef Mette Vinther Talberg i Coca-Cola Norge til Nettavisen.Hun kan ikke si noe om omfanget, men bekrefter at salgsorganisasjonen er mest påvirket av den reduserte avtalen med Rema 1000.30 av Coca-Colas produkter forsvant ut av hyllene til Rema 1000 i januar.Som følge av Rema 1000s nye strategi er også andre produkter fjernet fra hyllene. Bryggeriet Hansa Borg opplyste i februar at de skal kutte bemanningen med 30 til 40 årsverk som følge av dette.(©NTB)