<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hanker inn Statoil-topp som konsernsjef

Det familieeide Kruse Smith-konsernet får ny konsernsjef.

    Publisert 1. mars 2017 kl. 08.22
    Oppdatert 1. mars 2017 klokken 08.48
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 165 ord

    Heidi Wolden er ansatt som ny konsernsjef i det familieeide Kruse Smith-konsernet, opplyses det i en melding.Wolden kommer fra stillingen som Vice President Finans i Statoil. Hun har de siste to årene vært styremedlem i det sørlandske eiendoms- og entreprenørkonsernet, som i dag er en betydelig aktør innen sin bransje.- Jeg har arbeidet det meste av mitt yrkesliv i Statoil, og det er klart at overgangen fra olje og gass til entreprenørvirksomhet og eiendomsutvikling kan virke stor. Samtidig er det mange likheter knyttet til behovet for fornyelse og utvikling, og jeg tror jeg kan tilføre Kruse Smith viktig kompetanse når en kurs skal stakes ut for de neste årene, sier Wolden.Hun er utdannet ved Handelshøyskolen i Nord-Norge, og har en Executive MBA fra Norges Handelshøyskole. Hun har videreutdannelse fra University of Berkely i California og London Business School.Wolden overtar etter Jan Hestås, som har vært konsernsjef de siste 11 årene. Hestås skal fortsette å bidra med sin kunnskap og kompetanse i konsernet, men i andre posisjoner.