<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

IMF enige med Ukraina om foreløpig avtale

Det internasjonale pengefondet (IMF) er blitt enige med ukrainske myndigheter om en foreløpig avtale.

    Publisert 5. mars 2017 kl. 07.24
    Oppdatert 5. mars 2017 klokken 07.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 67 ord

    Det kan bety at landet får økonomisk nødhjelp om kort tid.Ukraina er i dyp økonomiske krise og er herjet av både korrupsjon og krig med russiskstøttede opprørere i øst.– IMFs stab er kommet til enighet med ukrainske myndigheter om et oppdatert dokument om den økonomiske politikken, sier lederen for IMFs Ukraina-delegasjon, Ron van Rooden, i en uttalelse.Ytterligere støtte til Ukraina skal vurderes senere i mars, opplyser han.(©NTB)