<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk Snapchat-konkurrent verdsatt til 124 mill.

Fem NTNU-studenter tok permisjon for å utvikle en norsk Snapchat-konkurrent

    Publisert 8. mars 2017 kl. 06.03
    Oppdatert 8. mars 2017 klokken 06.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    Gründerne, som alle er i 20-årene, har lykkes med å lansere billeddelingstjenesten Gobi og derfor fått permisjon fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) for å realisere gründerdrømmen, skriver DN.Ifølge avisen har appen allerede 70.000 brukere, Team Gobi har ti ansatte og kontorer i Oslo, Silicon Valley, London og Lund i Sverige.DN skriver at selskapet verdsettes til 124 millioner kroner i forbindelse med en utvidelse av aksjekapitalen, og at Gobi-eierne har hentet fire millioner kroner som skal brukes til å spre appen internasjonalt.- Med dette nye sosiale mediet har vi introdusert en ny måte å kommunisere på, ved å la brukerne sende snaps i felles bildestrømmer, sier daglig leder Kristoffer Lande til avisen.