<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pusser opp Radisson Blu-hoteller

Rezidor Hotel Group satser.

  Publisert 8. mars 2017 kl. 11.10
  Oppdatert 8. mars 2017 klokken 11.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 139 ord
  Lars Wenaas. Foto: Finansavisen.

  Rezidor Hotel Group, som driver Radisson Blu-hotellene i Norden, forteller i en pressemelding onsdag om at 110 millioner euro skal investeres i renovering av flere av sine hoteller.I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.Blant hotellene som får seg en ansiktsløftning er flaggskipet Radisson Blu Oslo Plaza Hotel, der alle de 676 hotellrommene pusses opp i et helt nytt interiør.I Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo har blant annet Summit Bar blitt totaloppusset av arkitektfirmaet Snøhetta.I sitt hotell i Bodø har hotellkjeden kostet på både hotellrom, møtelokaler, restaurant og fellesområder.Videre får Radisson Blu Ålesund sine 131 rom og suiter pusset opp, mens gjestene på Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger og Radisson Blu Hotel på Bryggen i Bergen kan glede seg over restauranten «26 North Restaurant & Social Club», som (i Stavanger) har mottatt topplassering på TripAdvisor.