<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stor økning i grønne investeringer

Investeringene i statlige Enova økte fra 1,3 milliarder kroner i 2013 til 2,3 milliarder kroner i fjor. 

    Publisert 3. mars 2017 kl. 07.49
    Oppdatert 3. mars 2017 klokken 07.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 86 ord

    – Dette viser at det grønne skiftet er i gang, sier Høyres Tina Bru til NTB.Totalt er det brukt nær 8 milliarder på grønne teknologiinvesteringer gjennom Enova i inneværende stortingsperiode.– Dette har utløst 16 milliarder i grønne investeringer hos næringsliv, husholdninger og offentlig sektor, sier fortsetter Høyre-representanten.Mens det i 2013 ble installert 1,2 terawattimer grønn kraft, var tallet for 2016 3,8, om lag fire ganger det totale strømforbruket til husholdningene i Stavanger.– Dette bidrar til både utslippskutt, energieffektivisering og utvikling av ny grønn teknologi, sier Bru.(©NTB)