Har tjent penger hvert år siden han startet restaurant
Mesterkokken Bent Stiansen angrer ikke på at han åpnet Restaurant Statholdergaarden for 23 år siden.

- Ingen overlever på god mat alene. Å drive restaurant handler om å håndtere kontinuerlige utgifter, hver dag, hele året. Og hvis utgiftene til råvarer og ansatte ikke overstiger 70 prosent av budsjettet, får du et godt år. Det har vi klart, sier mesterkokken Bent Stiansen i et intervju med VG.Han forteller til avisen at han har tjent penger hvert år siden han startet Restaurant Statholdergaarden for 23 år siden, som en av svært få restauratører i Norge.Lokalet har plass til 150 gjester, inkludert vinkjelleren, og fire år etter åpningen fikk Statholdergaarden en stjerne i Michelin-guiden - som første restaurant i Norge.- Suksessoppskriften? Du må hele tiden ha et topp faglig produkt, som må utvikles og oppdateres, og du må fylle bordene så du kan maksimalisere omsetningen. Vi bruker heller ikke tid på administrasjon og møter, vi fokuserer kun på produkt, sier Stiansen til VG.