<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investor vant mot eiendomsmilliardærer - kan får 405 mill.

Investor Knut Jørgen Hauges selskap gikk konkurs for fire år siden, men han nektet å gi seg. Nå kommer millionene.

    Publisert 27. apr. 2017 kl. 06.44
    Oppdatert 27. apr. 2017 klokken 07.02
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord

    Investor Knut Jørgen Hauges selskap gikk konkurs for fire år siden. Men han nektet å gi seg. Nå får han 405 millioner kroner – og går til søksmål for å få enda mer, skriver DN.- Denne dommen er kanonbra med tanke på den kommende erstatningssaken, sier Knut Jørgen Hauge til avisen.Ifølge avisen fikk Hauge onsdag formiddag beskjed om at han i stor grad har vunnet frem i en årelang og bitter strid med Bergens ubestridte eiendomsmilliardærer – Geir Hove og Tom Rune Pedersen.Hauge får nå betalt 405 millioner for et restaurantbygg i Bergen som følge av en dom i Gulating lagmannsrett.– Det er en stor seier for meg. Nå får jeg kreditorene betalt. Det å rydde etter seg og å ikke ha lik i lasten gir grunnlag for å gjøre nye forretninger, sier Hauge, som bygger både boliger og næringsbygg i Bergensområdet, til DN.