<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mann dømt for grovt trygdebedrageri

En 42 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til ett års fengsel for økonomisk utroskap og for å ha svindlet Nav for nærmere 400.000 kroner.

Publisert 16. apr. 2017
Oppdatert 16. apr. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 88 ord
Foto: Scanpix

Dommen, som også omfatter to regnskapslovbrudd og ett tilfelle av falsk forklaring, inkluderer inndragning av én million kroner, skriver Østlands-Posten.I dommen kommer det fram at mannen fra 2011 til 2013 fikk utbetalt 388.989 kroner i dagpenger, til tross for at han aldri hadde rett til slik støtte. Mannen opplyste aldri Nav om at han var i fulltidsjobb samtidig som han fikk innvilget dagpenger.Retten mener 42-åringen var klar over at han skulle meldt inn timene han jobbet til Nav, og konkluderer med at mannen handlet forsettlig og i vinnings hensikt.(©NTB)