<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå satser Ivar Koteng milioner på langrenn

Eiendomsinvestor og utbygger Ivar Koteng tar over Team United Bakeries.

Publisert 21. nov. 2017 kl. 09.14
Oppdatert 21. nov. 2017 klokken 10.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 89 ord
Utbyggerne - Episode 1: Ivar Koteng

Styreleder i Rosenborg, milliardær og eiendomsinvestor Ivar Koteng har fått øynene opp for langrenn. Ifølge Aftenposten er Koteng ny hovedsponsor for Vasalopp-konge John Kristian Dahl, men det stopper ikke der.Nå satser trønderen millioner på det som trolig blir Team Koteng.Langrenn.com melder at følgende løpere er tatt ut til Team Koteng for 2017/2018:Astrid Øyre SlindJohn Kristian DahlTore Bjørseth BerdalTorleif SyrstadStian HolgaardLagets manager er Bernhard Rønning.HegnarTV var i Trondheim for å møte Ivar Koteng i forbindelse med TV-serien Utbyggerne. NB! Klikk på videoen øverst i artikkelen eller her for å se hele intervjuet.