<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 24. februar.

    Publisert 24. feb. 2018 kl. 07.40
    Oppdatert 24. feb. 2018 klokken 07.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 193 ord

    FN avstemning om SyriaKlokken 18 norsk tid samles FNs sikkerhetsråd nok en gang for å diskutere forslaget om en 30 dager lang våpenhvile i Syria.De kom ikke i mål verken torsdag eller fredag. Sverige og Kuwait presenterte forslaget 9. februar og målet er å sikre humanitær hjelp til sivilbefolkningen.Prisutdeling i BerlinFilmfestivalen i Berlin avsluttes med prisutdelinger, blant annet utdeling av Gullbjørnen. Erik Poppes film «Utøya 22. juli» er med i hovedkonkurransen.Prisene deles ut fra klokken 19.Fredrikkeprisen deles utNorske Kvinners Sanitetsforenings hederspris, Fredrikkeprisen, overrekkes. Pengene er ikke til personlig bruk, men skal gå til et formål innenfor Sanitetskvinnenes arbeidsfelt.Tidligere prisvinnere er blant andre Gunhild Stordalen, Gro Harlem Brundtland og Kronprinsesse Mette-Marit.Lega Nord holder valgkampmøteDet italienske ytre høyre-partiet Lega Nord organiserer et stort valgkampsarrangement i Milano i forkant av valget på ny nasjonalforsamling 4. mars.Samtidig arrangerer ytre venstregrupper markeringer i Roma.FemmilaLangrennsguttas 50 kilometer er dagens største OL-øvelse sett med norske øyne. Norge har vunnet OL-gull på distansen hele sju ganger tidligere – sist med Petter Northug i 2010.Martin Johnsrud Sundby får selskap av Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund og Emil Iversen, men utøvere som Dario Cologna og Aleksej Poltoranin er interessert i å ødelegge festen.(©NTB)