<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

23 konkurser onsdag

I dag, onsdag, ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

    Publisert 21. mars 2018 kl. 16.14
    Oppdatert 21. mars 2018 klokken 16.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 80 ord

    Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 23 selskaper.Østfold: Byggeselskapet Ramstad AS.Oslo: Atlas Scandinavia AS; Designhuset.no AS; Huse Bygg Entreprenør AS; Kummemannen AS; P Johansen Trykk AS; Singles AS; Viribus Eiendomsutvikling AS.Oppland: Zymtech Production AS.Buskerud: Mester Bygg og Eiendom Gruppen AS; Svendsen Bygg AS.Telemark: Ahlgrens Vinduer & Dører AS; Bergbys Down Town AS; Cafe Unik AS; Trosby & Cressey AS.Vest-Agder: Halvorsen Offshore AS; Vitrum AS.Rogaland: LM Investment AS; Stavanger Tradjassfestival.Hordaland: Carip Bil AS; SF Mur og Entreprenør AS.Møre og Romsdal: MR Bilutleie AS.Trøndelag:  SKS Byggservice AS.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.