<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ringnes: - Jeg har gondolplaner til 200 mill. klare

Investor Christian Ringnes har jobbet i ti år med gondolplaner for Oslo. 

Publisert 8. mars 2018 kl. 08.24
Oppdatert 8. mars 2018 klokken 08.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
Christian Ringnes

Åtte år etter at Christian Ringnes hentet inn anbud og startet planleggingen, har kommunen igjen begynt å se på planene som skal kunne gi Oslo en gondolbane mellom Munchmuseet og Ekeberg skulpturpark, skriver Dagbladet.- Dette er en gladsak. Jeg er kjempepositiv og har stor tro på dette. En gondolbane vil være en berikelse for Oslo, sier Ringnes til avisen. Hans selskap, Victoria Eiendom, har allerede hentet inn tilbud på å bygge en gondolbane.- Jeg har et tilbud klart, det er riktignok åtte år gammelt. Det viser at gondolbane med to stasjoner, master, grunnarbeid og alt som skal til, vil koste 150-200 millioner kroner, sier Ringnes til Dagbladet.