<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Singapore er verdens dyreste by

Oslo havner på 5. plass på rangeringen.

Publisert 15. mars 2018
Oppdatert 15. mars 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Two people are dwarfed against the financial skyline as they stand at a viewing deck of Marina Bay area, at the start of a work day on Wednesday, Jan. 31, 2018, in Singapore. (AP Photo/Wong Maye-E) Wong Maye-E

For femte året på rad topper Singapore rangeringen som verdens dyreste by å bo i, ifølge CNBC.Det betyr at Singapore nok en gang rangeres som dyrere enn både New York, London og Los Angeles.De tre sistnevnte kom ikke engang med på topp ti over verdens dyreste byer, viser The Economist Intelligence Unit's (EIU) Worldwide Cost of Living 2018.Undersøkelsen sammenligner priser på 150 varer i 133 byer verden rundt, som for eksempel brød, vin, sigaretter og bensin.Her er verdens 10. dyreste byer:1. Singpore2. Paris3. Zurich4. Hong Kong5. Oslo6 Geneve7. Seoul8. København9. Tel Aviv10. Sydney