<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Baksaas ny styreleder i Statnett

Publisert 22. juni 2018
Oppdatert 22. juni 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord

Tidligere Telenor-topp, Jon Fredrik Baksaas, ble valgt som ny styreleder i Statnett under fredagens foretaksmøte. opplyses det i en melding. Statnett fremhever at Baksaas har god erfaring med teknologiledelse og digitalisering.Jon Fredrik Baksaas erstatter Per Hjorth, som har sittet i styret siden 2008, og vært styreleder siden 2015.Tove Elisabeth Pettersen ble samtidig valgt som nytt styremedlem i Statnett SF. Pettersen er administrasjonsdirektør i Bane NOR SF. Hun var tidligere konserndirektør i Hafslund AS, og har lang erfaring fra kraftbransjen.Pernille Dørstad, Steinar Jørånstad og Ole Bjørn Kristihagen er valgt som ansattes representanter i styret.