<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Søskenpar henter milliongevinst på sportsmote

Gründer Silje Landevåg og broren Sindre Landevåg i Get Inspired har bygget en nettbutikk for sportsklær fra bunnen av.

Publisert 16. juni 2018 kl. 08.44
Oppdatert 16. juni 2018 klokken 08.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord

Mens flere av de tradisjonelle kjedene sliter med å tjene penger, har gründer Silje Landevåg sammen med lillebror Sindre (30) satt opp en superlønnsom nettbutikk i grenselandet mellom sport og mote, skriver DN.Avisen skriver at selv etter investeringer i nytt robotisert lager, fikk Get inspired et overskudd i fjor på 10 millioner kroner før skatt.– Vi er veldig fornøyd med tallene for fjoråret. Vi hadde en enorm flaskehals i lageret vårt, men i løpet av fjoråret flyttet vi inn i nye kontorer og implementerte nytt robotlager, sier Sindre Landevåg til DN.Regnskapstall viser at fjoråret ble svært lukrativt for de to søskene, etter at de solgte 20 prosent av selskapet til Salvesen & Thams Invest.DN skriver at Silje Landevågs eget investeringsselskap innkasserte finansinntekter på 7,7 millioner kroner, mens broren hadde finansinntekter på 4,1 millioner kroner.