<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lagmannsretten avviser anke i Gartnerhallen-saken

Borgarting lagmannsrett avviser anken til en bonde i Gartnerhallen, som i april ble dømt til nesten seks års fengsel for millionunderslag.

Publisert 30. aug. 2018 kl. 13.10
Oppdatert 30. aug. 2018 klokken 13.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord

Bonden ble sammen med regnskapssjefen i Gartnerhallen dømt for underslag av 49 millioner kroner. Bonden ble dømt til fem år og ti måneders fengsel i Oslo tingrett. Han anket saken, men den er nå avvist av Borgarting lagmannsrett, skriver E24.– Det er ikke framlagt eller påberopt noe i anken som gir grunnlag for tvil om riktigheten av tingrettens vurdering, skriver lagmannsretten i sitt beslutningsbrev, får nettavisa opplyst av Økokrims politiadvokat Geir Kavlie.Anken ble avvist 23. august. Lagmannsrettens avgjørelse er foreløpig ikke rettskraftig. Bonden har to uker på seg til å vurdere om han skal anke til Høyesterett.Regnskapssjefen erkjente straffskyld og ønsket ikke å anke saken. Han ble dømt til fire års fengsel. Bonden og regnskapssjefen ble også dømt til å betale Gartnerhallen 48,2 millioner kroner i erstatnings for økonomisk tap.(©NTB)