<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skavlan får 140 millioner

    Publisert 14. sep. 2018 kl. 16.58
    Oppdatert 14. sep. 2018 klokken 17.02
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord

    Fredrik Skavlan har som kjent gått fra NRK til TV2, og er i kveld tilbake på TV-ruten.Ifølge DN måtte TV2 bla opp 90 millioner kroner for de kommende fire sesongene. I Sverige valgte Skavlan å tegne ny avtale for fire sesonger med SVT. Pris: Cirka 50 millioner kroner. Det betyr at Skavlan og produksjonsselskapet Monkberry sikrer seg 140 millioner kroner for å lage rundt 50 programmer i løpet av to år.- I TV2 ønsker vi å satse mer på det norske og i større grad på innhold som treffer både hjerne og hjerte. Noen ganger får man en mulighet til å ta store steg i den retningen, og det føler jeg vi gjør med Skavlan, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til DN.