<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vannprodusenten Voss permitterer ansatte

Publisert 13. des. 2018 kl. 17.24
Oppdatert 13. des. 2018 klokken 17.27
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 88 ord

Flaskevannprodusenten Voss Productions har gitt permitteringsvarsel til alle de 65 ansatte i produksjonen på Vatnestrøm i Aust-Agder.De ansatte fikk beskjeden på et allmøte torsdag, skriver Fædrelandsvennen.Bakgrunnen er at det er gjort investeringer i fabrikken for å kunne produsere mer. Samtidig har salget ikke økt like mye som budsjettert, særlig gjelder det salg til USA.– Dermed har lageret svulmet opp og binder så mye kapital at vi er nødt til å redusere omfanget. Det betyr også redusert produksjon inntil lageret har nådd et økonomisk forsvarlig nivå, sier fabrikksjef Olaf Grimsmo.(©NTB)