<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blogger fikk kjempebot - skylder på ektemannen

Toppbloggeren er ikke enig i størrelsen på boten hun fikk av Forbrukertilsynet.

Publisert 18. jan. 2019 kl. 08.34
Oppdatert 18. jan. 2019 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 156 ord

- Det er ikke meningen å skylde på noen, men å forklare hva som er skjedd. Hun erkjenner at hun burde hatt kontroll og har forsøkt rydde opp, sier advokat Christian Flemmen Johansen foran medlemmene av Markedsrådet onsdag formiddag, ifølge DN.Blogger Anna Rasmussen ble i fjor klaget inn til Forbrukertilsynet etter at en leser reagerte på at det var utlyst konkurranser på Facebook uten at det var delt ut premier, skriver avisen.Rasmussen fikk et overtredelsesgebyr på 100.000 kroner for å ha brutt markedsføringsloven. Bloggeren ba om å få redusert gebyret til 15.000 kroner, men tilsynet sto fast på gebyret. Dermed klaget Ramussen tilsynet inn for Markedsrådet.Flemmen Johansen hevdet ifølge avisen at Rasmussen ikke visste om konkurransene. Da tilsynet tok kontakt fjernet hun ektemannen Jan Rune Rasmussens tilgang til Facebook-siden, og delte ut premiene.- Anna Rasmussen er klar på at det ikke skal lønne seg å bryte loven, men reaksjonen må være proporsjonal, sa den profilerte advokaten, ifølge DN.