<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er noe helt nytt i dette markedet

Thea Sommerseth Myren og hennes to medgründere i Diwala har laget en app hvor personer kan få verifisert og dokumentert sin kompetanse.

Publisert 30. jan. 2019 kl. 10.55
Oppdatert 30. jan. 2019 klokken 13.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord
29.01.2019 Dette skulle jeg ønske jeg visste før jeg startet / Thea Sommersedt Myhren, Diwala

The Sommerseth Myhren, Diwala, lanserte nylig appen Diwala, som tilbyr personer et sikkert sted å få verifisert sin utdannelse.- Diwala er en digital ferdighetsplattform som gir ferdighetsidentitet til spesifikt ungdommer og mennesker på flukt. Måten vi gjør det på er at vi har laget en plattform som gir muligheter for alle som gir utdanning og kursing mulighet til å gi ut identitet og sertifisere studentene sine opp mot Blockchain teknologi. På den måten får studentene en sikker måte å bevise akkurat hva de har gjort i forhold til ferdighetstrening, utdanning og jobberfaring, forklarer Myhren.Det hele startet med at Myhren fartet rundt og studerte i åtte ulike land på ni år, noe som endte opp med en mastergrad i Blockchain. For drøyt et år siden ble hun og teamet med på en startup-konkurranse, som de også vant. Og siden det har det gått slag i slag, med utvikling, bygging av virksomheten og mange reisedøgn og opphold i utviklingsland.Alt om dette i Økonominyhetene med Trygve Hegnar tirsdag 29. januar 2019.Hør hele podcasten her:NB! Startup-uken fortsetter på HegnarTV og HegnarPodden i dag.Se programmet under. 

  • Onsdag 15.30: Gründer / COO, Daniel Sørli og Kristoffer Ingebrigtsen, Dr.Dropin
  • Torsdag 15.30: Gründer/ CEO, Marianne Bratts Ricketts, Vibbio
  • Fredag 13.30: Gründer/CEO Atle Timenes, Wheel.me