<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det var uaktuelt å søke på jobb i Norge

Flere enn hver tiende siviløkonom fra NHH reiser utenlands for å finne jobb.

Publisert 30. mars 2019 kl. 08.29
Oppdatert 30. mars 2019 klokken 08.45
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 124 ord
NHH. Foto: NHH/Finansavisen.

– Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe i utlandet. Etter økonomistudiene var det uaktuelt å søke jobber i Norge, sier tidligere NHH-student Aleksandra Maria Kjemhus til DN.Valget falt på København, og der har hun og kjæresten, Anders Fløysted, bodd siden i fjor sommer.– København har et internasjonalt miljø og er en kulturell by med gode «vibes», sier Fløystad, som fikk jobb som it-konsult i et team med mennesker fra åtte ulike land. Arbeidsspråket er engelsk.På sikt forteller Kjemhus at det er aktuelt å reise videre til et land i Asia for å få andre erfaringer og nye utfordringer.- Jeg tviler på at vi flytter tilbake til Norge med det første, det er i alle fall ikke planen, sier Kjemhus til DN.