<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar: Det mener jeg er klin crazy

    Publisert 12. mars 2019 kl. 15.50
    Oppdatert 13. mars 2019 klokken 08.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 167 ord

    På en pressekonferanse tidligere i dag ble det kjent at NSB skal samle tog- og bussvirksomheten under en ny, felles merkevare.Navnet blir Vy, og vil ifølge NTB koste hele 280 millioner kroner å implementere over en periode på fire år.Forslaget til nytt navn vil bli behandlet på ekstraordinær generalforsamling i NSB 22. mars. NSBs navneendring er et av temaene som i dag diskuteres på HegnarTV. Trygve Hegnar er ikke videre imponert over at staten skal bruke 280 millioner kroner på å bytte ut et meget innarbeidet navn.- Nå skal jaggu meg selskapet forandre navnet til Vy. Vy!, sier Hegnar oppgitt.- Det er ikke ett menneske i landet som tenker tog når du hører Vy. Og det skal de bruke 280 millioner kroner på. That’s crazy. Det mener jeg er klin crazy, sier Hegnar.Her kan du se sendingen på HegnarTV  der også problemene med Norwegians 737 Max 8-fly var tema.Se også styreleder Dag Mejdell forklare hvorfor: Vy er det nye navnet på NSB og Nettbuss Dette er styret og ledelsen i NSB