<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gustav Witzøe satser som modell i New York

Verdens rikeste under 30 år reiser nå til New York for å gjøre karriere som modell.

Publisert 10:35 24. mai 2019
Oppdatert 11:08 24. mai 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord

Verdens rikeste person under 30 år, SalMar-arving Gustav Witzøe, er snart på vei til New York med en kontrakt med et av verdens største modellbyråer i lommen, skriver DN.- Jeg har bestemt meg for én ting. Det de sier, det skal jeg gjøre. Hvis de mener jeg må komme i bedre form, da ordner jeg meg en PT og så fikser jeg det, forteller Witzøe til avisen.Exit-billetten fra Trondheim skulle vise seg å hete Jan Thomas. Han mente Witzøe burde ta noen testbilder, og hentet et fototeam fra Sverige, som gjennomførte moteserier både på Frøya og foran Eiffeltårnet i Paris.- Det blir jo litt som å investere i et lite selskap. Man må putte inn noen penger først, for å se om det funker, sier Witzøe til avisen, og er tydelig på at  «bakgrunnen hans» var avgjørende for at Next Model Management sa ja til å signere ham med en gang.- Det er lettere å selge en story rundt meg. Det er klart jeg har en fordel der, sier arvingen.- Jeg er jo en ganske sjenert fyr som ikke liker meg så godt i begivenhetenes sentrum. Jeg vil se om dette går, sier Witzøe til DN.