<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hele 27 konkurser tirsdag

I går, tirsdag, ble 27 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

    Publisert 15. mai 2019 kl. 09.54
    Oppdatert 15. mai 2019 klokken 09.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 71 ord

    Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 18 selskaper.Oslo: Bergersen & Bentzen; Bingen Holding AS; Elektroretur AS; Kribjar AS; MS Distribution AS; MTDS Asian & European Cuisine AS; Sign&Print AS; TB Entreprenør AS.Buskerud: Skapskredderen Toram AS.Rogaland: Kassasenter Haugesund AS; Northern Europe Consulting and Research AS.Nordland: Arcticus AS; Ekenborg AS; Ifjord AS.Finnmark: Mo Concult AS.Trøndelag: Anniken Zoo AS; SES Holding AS; Team Action Design AS.I tillegg ble ni personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.