<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

To funnet omkommet etter storbrann

To personer er funnet omkommet etter at tre boliger tok fyr i Lier i Buskerud natt til søndag.

    Publisert 12. mai 2019 kl. 09.09
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 18.21
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 189 ord

    – Brannvesenet har søkt gjennom bygget og funnet to personer som er omkommet, bekrefter operasjonsleder Espen Reite i Sørøst politidistrikt til NTB. Han ønsker ikke å gå ut med kjønn eller alder på dem.Personene ble funnet klokken 4.05. Pårørende er varslet og ivaretas av kommunens kriseteam, opplyser politiet på  Twitter.De to omkomne var registrert boende i samme hus.En til sykehusNødetatene ble varslet om brannen klokken 0.38. En av brannene er søndag morgen slukket, og det jobbes fortsatt med etterslukking av de to andre. Det skal ikke være snakk om rekkehus, men boliger som ligger i nærheten av hverandre. En kvinne er fraktet til Drammen sykehus etter å ha hoppet ut fra vinduet til et av husene som brenner. Ifølge operasjonsleder Reite skal det være snakk om et mulig beinbrudd.Huset hun hoppet fra, er det samme huset hvor de to omkomne ble funnet.Tre boliger Ifølge operasjonslederen kan det virke som brannen først startet i ett hus, så spredde seg til de to andre.Nødetatene fryktet også videre spredning og evakuerte derfor beboere i ni nærliggende boliger. De er innkvartert på et hotell i Drammen.Nærliggende fasade, inkludert boliger og biler, er skumlagt for å hindre spredning.(©NTB)