<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konsernsjefen takker for seg

    Publisert 13. juni 2019 kl. 15.03
    Oppdatert 13. juni 2019 klokken 15.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 135 ord

    Knut Barland gir seg som konsernsjef i Skagerak Energi. 11 år etter at han meldte overgang fra olje- og gass-bransjen til fornybar-bransjen varsler han at han ønsker å trappe ned.- Neste år fyller jeg 62 år, og da har jeg vært konsernsjef i 12 år. Jeg har funnet ut at det er riktig for min del å trappe ned, forteller konsernsjef i Skagerak Energi, Knut Barland.Barland kommer til å fortsette som konsernsjef til en etterfølger er klar. Den prosessen har startet, men det vil fortsatt gå litt tid før en ny kvinne eller mann er på plass i sjefsstolen i Skagerak.- Jeg vil være tilgjengelig for den nye konsernsjefen når hun eller han er på plass. I første omgang i en overgangsfase, så får vi se hva det eventuelt blir til etter det, sier Barland.