<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kontraktsrush for CHC

Har fått sin fjerde kontrakt på to måneder.

Publisert 1. juli 2019 kl. 12.43
Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 18.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord

CHC Helicopter har sikret seg en kontrakt med Shell for levering av helikoptertjenester til selskapets lete- og avgrensningsaktiviteter i Brasil.Det fremgår av en melding sendt ut før helgen.Kontrakten som er tildelt datterselskapet CHC Brazil, har en varighet på syv måneder med opsjoner for forlengelse. Til oppdraget skal det benyttes et helikopter av typen Sikorsky S-92.Brasil-kontrakten er den andre som inngås med Shell på kort tid, og den fjerde totalt i løpet av snaut to måneder.KontraktsrushTirsdag for én uke siden annonserte CHC at selskapet tildelt en kontrakt av Wintershall Dea for å bistå med helikoptertjenester i det nyfusjonerte oljeselskapets kommende boreprogram i Norskehavet med oppstart i andre halvdel av 2019.Det vil utføres flyvninger fra Kristiansund til riggene West Mira og Transocean Arctic, samt fra Brønnøysund til West Hercules. Også da vil en Sikorsky S-92 benyttes.Én uke tidligere tildelte Shell CHC en kontraktsforlengelse for å levere flyvninger til FLNG-fasiliteten Prelude utenfor kysten av Australia.I starten av mai fikk selskapet en kontrakt med Capricorn Norge.