<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

200 hurtigrutepassasjerer frastjålet bagasjen sin i Chile

Rundt 200 passasjerer på hurtigruteskipet Roald Amundsen, som for øyeblikket ligger til kai i Chile, har fått bagasjen sin stjålet.

Publisert 29. nov. 2019 kl. 10.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
RANET: Bagasjen til passasjerene på en planlagt Hurtigruten-tur til Antarktis er blitt ranet. Her ligger MS Roald Amundsen til kai i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Skipet ligger til kai i byen Punta Arenas og skal seile til Antarktis.

– Natt til torsdag ble en lastebil som skulle frakte bagasje for Hurtigruten mellom et hotell og flyplassen i Santiago i Chile ranet. Lastebilen ble senere funnet uten de drøye 200 koffertene og bagene som var om bord, sier kommunikasjonsrådgiver Hanne Taalesen i Hurtigruten til kanalen.

Lastebilen eies og drives av et lokalt firma Hurtigruten har samarbeidet med i lang tid. Firmaet sier de aldri har opplevd noe lignende.

Ingen av gjestene skal ha vært involvert i hendelsen, og ingen av de ansatte i firmaet skal ha kommet til skade. Taalesen sier Hurtigruten nå samarbeider med lokalt politi om etterforskningen.

(©NTB)