<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik sprer klimakravene seg utover i hele næringslivet

Nesten alle børsnoterte selskaper har måttet komme med klare klimamål. Dette fører til at de også snur seg rundt og stiller krav til sine partnere og leverandører.

    Publisert 30. sep. 2021 kl. 18.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 103 ord
    Stadig tøffere klimakrav vil treffe din bedrift
    nvestorer og finansmarkedene har lagt et stadig større klimapress på de børsnoterte selskapene og store konsern, men klimakravene sprer seg jevnt og trutt utover hele næringslivet. Hvor langt har norske bedrifter kommet, hvilke utfordringer har de og hva slags krav kan de regne med å få fra store kunder? Vi får besøk av teknologidirektør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge og seniorrådgiver Fredrik Nordbø i WWF Norge.

    Investorer og finansmarkedene har lagt et stadig større klimapress på de børsnoterte selskapene og store konsern, men klimakravene sprer seg jevnt og trutt utover hele næringslivet. 

    Telenor er et av de globale konsernene som har satt mål for seg selv og sin virksomhet. Det får konsekvenser for telekomgigantens partnere og leverandører – fra de store til de små.

    Men hvor langt har det brede lag av norske bedrifter kommet i klimaarbeidet, hvilke utfordringer har de og hva slags krav kan de regne med å få fra store kunder? 

    Gjester i Finansavisen TV er teknologidirektør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge og seniorrådgiver Fredrik Nordbø i WWF Norge.