<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Stein Erik Hagen avslører ny kjæreste

Milliardær Stein Erik Hagen har nå funnet kjærligheten på nytt.

Publisert 13. sep. 2022 kl. 11.17
Oppdatert 13. sep. 2022 klokken 11.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
Foto: Iván Kverme

Stein Erik Hagen (66) har nå funnet lykken med Bendik (28), skriver Se og Hør.

– Jeg er meget tilfreds med privatlivet mitt nå om dagen. Det skal jeg ikke benekte. Nå har vi bodd under samme tak i to år - og Bendik beriker livet mitt til fulle, sier milliardæren til ukebladet, og mener aldersforskjellen på 38 år er irrelevant.

– Det raker heller ingen. At vi har det bra i lag, er det viktigste. Hvis Bendik er moden for alderen, er jeg ung for min alder. Da blir ikke avstanden så stor, sier han.

Hagen er gjennom Canica-konsernet blant annet største eier i en av Oslo Børs' tungvektere, Orkla. Det har ifølge Kapital vært med på å gjøre ham til Norges 9. rikeste person, med en estimert formue på 33 milliarder kroner i 2021.