<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Antallet som får arbeidsavklaringspenger holder seg stabilt
Ved utgangen av juni mottok 136.000 personer arbeidsavklaringspenger. I løpet av andre kvartal er antallet redusert med 700 personer.
Nav får millionbot
Datatilsynet har varslet at de vil gi Nav en bot på fem millioner kroner for brudd på personvernreglene knyttet til en tidligere CV-base.
Trettebergstuen advarer NRK om lederlønninger
Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) har kontaktet NRK og advart dem om lederlønnsnivået i statskanalen.
Ekspertutvalg: Bostøtten er blitt redusert de siste ti årene
Bostøtteordningen framstår vanskelig å forstå, tilfeldig og usammenhengende, fastslår regjeringens ekspertutvalg. De siste ti årene er ordningen blitt redusert.
Nicolai Tangen fryktet uro og sparte Norge for flere milliarder
Nicolai Tangen tok selv initiativ til å beskytte Oljefondet mot renteoppgang og børsuro. Resultatet ble rekordhøye 82 milliarder kroner i meravkastning på tre måneder. Men hans dominerende rolle skaper også frustrasjon internt.  
Kongehuset også rammet av økende strømpriser – brukte 3,7 mill. mer
Kongehuset hadde i 2021 en økning på 111 prosent i strømutgifter sammenlignet med året før. Det tilsvarer 3,7 millioner kroner.
Politiet styrkes med 641 millioner
Politiet tildeles 641 millioner kroner som skal gå til å styrke arbeidet med registrering i Norge og evakuering av flyktninger fra Ukrainas naboland.