<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Antallet som får arbeidsavklaringspenger holder seg stabilt

Ved utgangen av juni mottok 136.000 personer arbeidsavklaringspenger. I løpet av andre kvartal er antallet redusert med 700 personer.

Publisert 18. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 70 ord

3,9 prosent av befolkningen i alderen 18 til 66 år mottok arbeidsavklaringspenger (AAP) ved utgangen av juni 2022. Andelen er redusert 0,1 prosentpoeng fra forrige kvartal, skriver Nav i en pressemelding.

– Antall personer som mottar arbeidsavklaringspenger, holder seg stabilt, med bare en svak reduksjon i løpet av andre kvartal. Nedgangen skyldes blant annet at personer som var ferdig avklart til arbeid, gikk ut av ytelsen, sier Nav-direktør Hans Christian Holte.

NTB