<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Equinors styre gjenvalgt

Bedriftsforsamlingen i Equinor ASA gjenvalgte den 8. juni 2021 alle de aksjonærvalgte medlemmene av Equinors styre.

  Publisert 8. juni 2021 kl. 19.23
  Oppdatert 8. juni 2021 klokken 19.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 154 ord
  GJENVALGT: Bedriftsforsamlingen i Equinor gjenvalgte alle de aksjonærvalgte medlemmene til styret. På bildet er en av selskapets plattformer på Johan Sverdrup-feltet. Foto: Ole Jørgen Bratland

   

  Bedriftsforsamlingen i Equinor ASA gjenvalgte den 8. juni 2021 alle de aksjonærvalgte medlemmene av Equinors styre, meldte selskapet. 

  Jon Erik Reinhardsen ble gjenvalgt som styreleder og Jeroen van der Veer som nestleder. I tillegg ble Bjørn Tore Godal, Rebekka Glasser Herlofsen, Anne Drinkwater, Jonathan Lewis, Finn Bjørn Ruyter og Tove Andersen gjenvalgt som aksjonærvalgte styremedlemmer til Equinors styre. 

  Valget av aksjonærvalgte medlemmer til styret er gjort med virkning fra 1. juli 2021 og gjelder inntil neste ordinære valg av styrets aksjonærvalgte medlemmer til styret, i 2022.

  Bedriftsforsamlingen gjenvalgte også Hilde Møllerstad, Per Martin Labråthen og Stig Lægreid som ansattvalgte medlemmer av styret i Equinor. 

  I prioritert rekkefølge er de følgende personer valgt til rollene som varamedlemmer for de ansattvalgte i styret: Bjørn Palerud, Hans Einar Haldorsen og Anita Skaga Myking. 

  Valget av ansattvalgte medlemmer til styret er gjort med virkning fra 1. juli 2021 og gjelder inntil neste ordinære valg av styrets ansattvalgte medlemmer i 2023.