<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 4,8 millioner fat.

  Publisert 9. feb. 2022 kl. 16.40
  Oppdatert 16. feb. 2022 klokken 16.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 67 ord
  MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Bilde: Bloomberg.

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 4,8 millioner fat til 410,4 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 0,4 millioner fat.

  Bensinlagrene falt med 1,6 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,9 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle øke med 1,6 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 1,7 millioner fat.