<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA krymper

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 2,6 millioner fat.

Publisert 2. mars 2022 kl. 16.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 67 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 2,6 millioner fat til 413,4 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 2,7 millioner fat.

Bensinlagrene falt med 0,5 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,6 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,4 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 1,7 millioner fat.