<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 3,4 millioner fat.

  Publisert 18. mai 2022 kl. 16.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord
  MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,4 millioner fat til 420,8 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 1,4 millioner fat.

  Bensinlagrene falt med 4,8 millioner fat mens destillatlagrene steg med 1,2 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,3 millioner fat og at destillatlagrene skulle være uforandret.