<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 0,4 millioner fat.

  Publisert 20. juli 2022 kl. 16.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 0,4 millioner fat til 426,6 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 1,4 millioner fat.

  Bensinlagrene økte med 3,5 millioner fat mens destillatlagrene falt med 1,3 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle øke med 0,1 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 1,2 millioner fat.