<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA stiger mer enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 5,5 millioner fat.

  Publisert 10. aug. 2022 kl. 17.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA eser ut. Foto: Bloomberg

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,5 millioner fat til 432,0 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 0,1 millioner fat.

  Bensinlagrene falt med 5,0 millioner fat mens destillatlagrene økte med 2,2 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,6 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 1,0 millioner fat.